menusearch
mehnavaz.ir

طرز تهیه کیک اسفنجی خامه ای و توت فرنگی

سایت مهنواز در حال تکمیل اطلاعات جاذبه های گردشگری استان ها است
این سایت به فروش می‌رسد. با ایمیل mehnavaz@gmail.com در ارتباط باشید
مرجع تخصصی گردشگری و مهمان نوازیآگاهانه و با اخلاق سفر کنیم
جستجو
ورودعضویت

طرز تهیه کیک اسفنجی خامه ای و توت فرنگی

1948۲۶ آبان ۱۳۹۶
گزارشدسته بندیدانلود

در این ویدیوی آموزشی سرآشپز Anna Olson نحوه درست کردن کیک اسفنجی خامه ای با لایه ای از توت فرنگی های قطعه شده را نمایش می‌دهد.
مواد اولیه
برای کیک اسفنجی :
6 تخم مرغ بزرگ ( در دمای اتاق ) - 1 فنجان شکر - 1 قاشق غذاخوری آب لیمو - 1 قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده - 1 فنجان آرد ساده - 1/4 قاشق چای خوری نمک - 2 قاشق غذا خوری کره ( آب شده ) - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
برای کرم روی کیک :
1 و 1/2 فنجان خامه هم زده - 1/2 بسته 125 گرمی پنیر خامه ای ( در دمای اتاق ) - 1/3 فنجان شکر - 1/2 قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده - 2 قاشق غذا خوری آب لیمو - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل - 1 کیلو گرم توت فرنگی تازه برش خورده - 1/3 فنجان مربای توت فرنگی - شکر پودر شده برای تزئین

نمایش بیشتر
نمایش کمتر
نظرات کاربران
* متن پیام
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک

پاسخ به نظر
پاسخ به نظر
بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر
زهرا تقی نژاد
جمعه ۲۶ آبان ۹۶
پاسخ دهید
(0)
(1)
زهرا تقی نژاد
اين ها عاليه فقط اگه ميشه اي نوشته ها رو همراه با انگليسي بنويسيد. لطفا.🙏🙏🙏🙏
دانشنامه
گردشگری پایدار _ Sustainable Tourism _ به این معناست که صنعت گردشگری در عین سوددهی اقتصادی و اجتماعی، کمترین تاثیر مخرب را بر تاریخ و فرهنگ جامعه میزبان و همینطور محیط زیست داشته باشد و در حفظ و بهبود وضع آن تلاش کند.
رفتن به بالا
بستن
ورود به مهنوازورود به مهنواز
کد امنیتی :کد امنیتی
می خواهید ثبت نام کنید ؟
عضویت