در این ویدیوی آموزشی سرآشپز Anna Olson نحوه درست کردن کیک اسفنجی خامه ای با لایه ای از توت فرنگی های قطعه شده را نمایش میدهد.
مواد اولیه
برای کیک اسفنجی :
6 تخم مرغ بزرگ ( در دمای اتاق ) - 1 فنجان شکر - 1 قاشق غذاخوری آب لیمو - 1 قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده - 1 فنجان آرد ساده - 1/4 قاشق چای خوری نمک - 2 قاشق غذا خوری کره ( آب شده ) - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل
برای کرم روی کیک :
1 و 1/2 فنجان خامه هم زده - 1/2 بسته 125 گرمی پنیر خامه ای ( در دمای اتاق ) - 1/3 فنجان شکر - 1/2 قاشق چای خوری پوست لیموی رنده شده - 2 قاشق غذا خوری آب لیمو - 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل - 1 کیلو گرم توت فرنگی تازه برش خورده - 1/3 فنجان مربای توت فرنگی - شکر پودر شده برای تزئین
بستن ![]()
نام کاربری (شماره موبایل)
رمز عبور
نام کاربری (شماره موبایل)
کد امنیتی :
آیا کلمه عبور خود را فراموش کرده اید ؟
بازگشت به ورود.
می خواهید ثبت نام کنید ؟ عضویت |